Icon

Advieswijzer

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is binnen de verzekeringsbedrijfstak een Code opgesteld. Deze Code schrijft voor aan welke punten assurantiekantoren minimaal aandacht moeten besteden in de voorlichting aan en advisering van consumenten. Het betreft hier de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair, de GIDI.

Ons kantoor heeft deze Code onderschreven. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze Code. De complete tekst van deze gedragscode kunt u bij ons opvragen en ook downloaden via onze website, www.schipperschipper.nl. De complete tekst van deze gedragscode kunt u op de website van het Verbond van Verzekeraars, de belangenorganisatie van verzekeraars, opvragen: www.verzekeraars.nl.

Wie zijn wij?

Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekerings­maatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

Uitgelicht

  • Bad Nieuweschans – Kerkhofstraat 8

     Deze charmante halfvrijstaande woning lig in een zijstraat van de monumentale Voorstraat, aan de rand van het centrum van dit kuurdorp. De woning is prima geschikt voor senioren (door de slaap- […]

    Lees meer
  • Bad Nieuweschans, Singelstraat 16 VERKOCHT

    LET OP: dit is een BIEDEN VANAF PRIJS Gemoderniseerde levensloopbestendige VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde veranda en vrijstaande houten garage op een ruime kavel van 453m2 met inrit en fraai aangelegde […]

    Lees meer

Gegevens

KvK: 02063355
BTW-nr: NL8130.00.737.B01
AFM : 12013872
KIFID: 300.009528
SNS : 93.43.89.446
ING : 7906629
BIC SNS Bank: SNSBNL2A
IBAN SNS Bank: NL04 SNSB 0934 3894 46