Icon

Assurantiën

Voor een zeer ruime opleiding en ervaring op het gebied van verzekeringen, is Schipper & Schipper een all-round verzekeringskantoor voor alle particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf.

Midden- en Kleinbedrijf

Wij rekenen diverse kleine ondernemers in de bouw, onderhouds- en montagebranche, horeca, schoonmaaksector, advocatuur en kunststofindustrie tot onze klantenkring. Wij voeren voor hen alle reguliere verzekeringen, van AVB en ziekteverzuimverzekeringen tot beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en collectieve autoverzekeringen. Ook fraude- en geldtransportverzekeringen voeren wij.

Particulieren

Voor de particulieren voeren wij alle denkbare verzekeringen, bijv. AVP, inboedel-, opstal- en reisverzekeringen, (bestel-)auto-, motor- en bromfietsverzekeringen, maar ook minder gebruikelijke als stacaravan- en chalet-verzekeringen. Speciale polissen zijn er voor uitwonende studenten tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Ook ziektekosten- en zelfs ziekenfondsverzekeringen voeren wij (zeker nu de grootste noordelijke ziekenfondsverzekeraar erg klantonvriendelijk schijnt te zijn, een welkome aanvulling op ons verzekeringspakket).

Alle denkbare verzekeringen kunt u via ons laten verzorgen.

Word totaal klant!

Veel van onze klanten zijn totaalklant bij ons. De ervaring leert dat dat voor ons praktischer is en de klant ervaart het als zeer prettig dat hij/zij voor al zijn/haar financiële zaken bij dezelfde persoon terecht kan.
Een klant geeft immers wel zijn hele hebben en houden bloot aan iemand… Schipper & Schipper doet zaken met een geselecteerd aantal verzekeraars en kan, mede via een “inkoopcombinatie” van tussenpersonen, een groot deel van alle verzekeringsmaatschappijen en hun produkten aanbieden.

Uitgelicht

Gegevens

KvK: 02063355
BTW-nr: NL8130.00.737.B01
AFM : 12013872
KIFID: 300.009528
SNS : 93.43.89.446
ING : 7906629
BIC SNS Bank: SNSBNL2A
IBAN SNS Bank: NL04 SNSB 0934 3894 46